Loading...

3 måneders intensivt individuelt forløb  ~ ring og hør mere 

5.500 kr. (kan betales i rater) Kontakt på 27213052 

Inden vi påbegynder et forløb, har vi en indledende og uforpligtende samtale, hvor vi begge kan vurdere, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Dernæst aftaler vi, hvornår du skal have første fysiske session og hvornår vi ringer sammen. Vi finder en rytme der passer i dit liv. 

Din livssituation og det du oplever kan være svært at komme igennem, er det vi arbejder med. Intet er for stort eller for småt. 

Nogen kalder mig for "håndværker", ment på den måde, at jeg arbejder konkret med, hvordan livet leves. Min værktøjskasse er ret stor Lidt om mig - og de områder jeg arbejder med er funderet i personlig erfaring. 

Jeg har arbejdet med kvinder, der står i store livsomvæltninger, såsom alvorlig stress, brud med partner, kronisk lidelse, pårørende til misbruger, at leve ædru, jobskifte.

Er der et område i dit liv, hvor du oplever forvirring, smerte, magtesløshed, lavt selvværd eller føler du har svært ved at slå til? Det kan også være, at du simpelthen har en længsel i dig, efter noget... ? eller at du igen og igen ryger ind i en gentagelse af et mønster du ønsker at blive fri af. 

Bag dine konkrete livsudfordringer ligger der ofte et dybere tema, som vi kan arbejde med, bl.a. gennem healing (epigenetisk, kamisk og indre barn). De fleste har et grundtema, som det i dette liv er muligt at blive karmisk fri af. Det er vi mange som er kommet for i denne tid. Det som ser ud til at være mørkest og det sværeste at håndtere, kan blive din rigeste mulighed for at leve et liv i fred og glæde!

Er du ung og "fucked", så skal du vide, at jeg har mange års erfaring med at arbejde med unge (som vejleder) og har gode erfaringer med at hjælpe dig godt videre i livet. 

Jeg har stor tålmodighed og respekt for din proces. Men du skal også være klar til at blive udfordret.

Din villighed og ærlighed er en grundsten i forløbet. Du vil helt sikkert blive konfronteret, der hvor du selv har blinde områder og det gælder både i forhold til muligheder og ressourcer og uhensigtsmæssige tankemønstre, handlinger og overbevisninger. 

Du får mulighed for at indbygge en varig praksis og får værktøjer, du kan benytte resten af livet. 

Jeg vil være din vejleder, din ven, din healer, terapeut og healer hele vejen igennem. 

Jeg glæder mig til at møde dig ! 

 

Forløbet indeholder: 

  • 3 ”hands on healinger med fysisk fremmøde”, normalpris 2.400 kr,
  • Hjemmearbejde og fokusområder aftales. 
  • 1 ugentlig telefonsamtale/facetime  normalpris 4.800.

I forbindelse med samtalerne kan der være mulighed for terapeutisk samtale, fjernhealing, soulbodyfusion, "the work" og ellers tæt opfølgning fra gang til gang. Derudover er jeg til rådighed, hvis der opstår akut behov.

Forløbet kan betales i rater som aftales. Ring eller skriv og lad os snakke om det er noget for dig (gratis) 27213052

Anbefaling:

“Da jeg kom hos Henriette, var jeg sygemeldt med stres. De sidste 4 år af mit liv havde fået mig i knæ. Skilsmisse, sorgen over tabet af familie. Barndommens lænker. Ny uddannelse og en evig kamp med altid at skulle præstere, for at kunne føle, at jeg var god nok. Jeg havde en grundfølelse af at være alene og ikke høre til.

Gennem lang samtale med Henriette, fandt vi frem til hvad det var jeg virkelig ønskede mig. Jeg ønskede mig, at finde hjem til mig selv og slippe alle forestillinger, og ”bare” være mig og mærke hvem jeg er, ind i min inderste sjæl.

Det er svært at sætte præcise ord på den fantastiske og livsforandrende rejse jeg har været igennem de sidste 5 måneder.

Det har været en vekselvirkning af samtaler med Henriette, hvor hun virkelig ser dig og støtter dig og hvor du kan føle dig helt tryg i hendes hænder.

Healing, hvor der heales i krop og sind, alle de steder der gør ondt, vrede der skal løsnes. Så du kan fyldes med god ren og kærlig energi.

Lektier, hvor du mellem samtale og healings gangene arbejder med det der måtte være brug for, og du får hjælp hele vejen.

Jeg står her i dag 49 år gammel.

Jeg har for første gang i mit liv, sluppet af med følelsen af at være alene. Jeg har fundet fred i bare ”at være”. Jeg er fri af min barndoms lænker.

Jeg er fuldstændig groundet, og mærker hele mig, krop, sjæl og psyke. Jeg har fundet vejen, til det liv jeg, hele jeg ønsker at leve.

Jeg er så TAKNEMMELIG og kan kun med hele mit hjerte anbefale, at du giver dig selv lov til et udviklingsforløb sammen med Henriette

De kærligste hilsner Hanne Skov Sandhaug”

“Jeg er nu halvvejs i mit 5 måneders forløb hos Henriette. Det er vildt hvor megen indsigt og dybde jeg får ud af processen. Henriette formår at guide mig i gennem på den mest kærlige og empatiske facon. Den anerkendende dialog der opstår mellem os, er meget værdifuld for mig. Henriette er det mest kærlige, empatisk og elskelige menneske jeg har mødt. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Henriette. ” Liselotte