Loading...

Jeg tilbyder:

  1. Fjernhealing/soulbodyfusion over telefon
  2. 1:1 sessioner fysisk i Ørby
  3. Intensivt forløb over 3 måneder, hvor jeg dedikerer mig til at støtte dig på alle planer: forløb- læs hvad det kan indebære. 

1:1 session med samtale og alkymistisk healing

1- 1,5 time: 800 kr.

 

Her booker du 1:1 sessioner

 

Klippekort med 5 behandlinger

ialt 3400 kr. (spar 600 kr) (Ring eller skriv til 27213052)

En´ behandling kan virkelig gøre en stor forskel, og give det ekstra skub som du har brug for, for at komme godt videre. Men det er ikke et quick fix. Så hvis du arbejder med en dybere problematik, som du ønsker at komme fri af, så vil jeg foreslå, at du får flere behandlinger med uger, evt. måneder imellem.

 

Fjernhealing/soulbodyfusion ca 50 minutter:

400 kr.

Jeg ringer dig op, på den tid du har booket. Vi aftaler hvad du ønsker at arbejde med og få hjælp til. Jeg fjernhealer eller giver soulbodyfusion og det er lige så kraftigt som hvis vi er i samme rum.

Du finder dig et behageligt leje, eller sidder op, et sted hvor du føler dig afslappet og er uforstyrret. Hvis du ønsker det, kan vi have telefonkontakt undervejs og jeg fortæller, hvad der sker. Din telefon kan stå på højttaler, eller du kan have høretelefoner i ørene. Mange oplever et større nærvær på den måde.

 

 

Her booker du fjernhealing

 

Soul body fusion klippekort

Klippekort 3 gange på afstand: 1000 kr. (Ring eller skriv til 27213052)

Selve Soul body fusion tager 2 x 10 min. og det anbefales at modtage 3 gange. Det er fint med en uge mellem første og anden gang og så to uger mellem anden og tredje gang. Varighed pr. gang ca. 40 -50 min. 

Det er dog også ok med en´ gang og flere end tre. Man kan ikke få “for meget”.