Privatsessioner

Her kan du se priser og tilbud:

1 time: psykoterapi, livsvejledning og healing

800 kr.

En kombination, med samtale og healing på briks og efterfølgende opsamling og vejledning fremadrettet.

Klippekort med 5 behandlinger

ialt 3400 kr. (spar 600 kr)

En behandling kan virkelig gøre en stor forskel, og give det ekstra skub som du har brug for, for at komme godt videre. Men det er ikke et quick fix. Så hvis du arbejder med en dybere problematik, som du ønsker at komme fri af, så vil jeg foreslå at du får flere behandlinger med uger, evt. måneder imellem.

Fjernhealing tilbud: 30-60 minutter

400 kr.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg ringer dig op. Vi aftaler hvad du ønsker at arbejde med og få hjælp til. Jeg fjernhealer og mærker healingen lige så kraftigt som hvis vi er i samme rum. Du finder dig et behageligt leje, hvor du føler dig afslappet og uforstyrret. Hvis du ønsker det, kan vi have telefonkontakt undervejs og jeg fortæller, hvad der sker. Din telefon kan stå på højttaler, eller du kan have høretelefoner i ørene. Mange oplever et større nærvær på den måde.

4 måneders intensivt individuelt forløb

5.500 kr. (kan betales i rater)

Inden vi påbegynder forløbet, skal vi have en indledende og uforpligtende samtale, hvor vi begge kan vurdere, om jeg er den rette til at hjælpe dig. Dernæst aftaler vi, hvornår du skal have første behandling og hvornår vi ringer sammen.

Forløbet indeholder: 4 ”hands on healinger”, normalpris 3200 kr,

Hjemmearbejde som aftales individuelt. Det kan være opgaver til afklaring af dit hjertes fryd, til erkendelser, til manifestation af job, kæreste eller… igangsættelse af konkrete handlinger der skaber forvandling… (hjælp til selvhjælp)

1 ugentlig telefonsamtale/facetime evt. og ved akut behov, normalpris 20 min. 150,- ca. 3.000, i forløbet vil varigheden være 30- 60 min. pr gang

I forbindelse med samtalerne kan der være mulighed for terapeutisk samtale, fjernhealing, og ellers tæt opfølgning fra gang til gang.

Gratis adgang til foredrag og workshops i perioden. Forløbet kan betales i rater som aftales.

Anbefaling:

“Da jeg kom hos Henriette, var jeg sygemeldt med stres. De sidste 4 år af mit liv havde fået mig i knæ. Skilsmisse, sorgen over tabet af familie. Barndommens lænker. Ny uddannelse og en evig kamp med altid at skulle præstere, for at kunne føle, at jeg var god nok. Jeg havde en grundfølelse af at være alene og ikke høre til.

Gennem lang samtale med Henriette, fandt vi frem til hvad det var jeg virkelig ønskede mig. Jeg ønskede mig, at finde hjem til mig selv og slippe alle forestillinger, og ”bare” være mig og mærke hvem jeg er, ind i min inderste sjæl.

Det er svært at sætte præcise ord på den fantastiske og livsforandrende rejse jeg har været igennem de sidste 5 måneder.

Det har været en vekselvirkning af samtaler med Henriette, hvor hun virkelig ser dig og støtter dig og hvor du kan føle dig helt tryg i hendes hænder.

Healing, hvor der heales i krop og sind, alle de steder der gør ondt, vrede der skal løsnes. Så du kan fyldes med god ren og kærlig energi.

Lektier, hvor du mellem samtale og healings gangene arbejder med det der måtte være brug for, og du får hjælp hele vejen.

Jeg står her i dag 49 år gammel.

Jeg har for første gang i mit liv, sluppet af med følelsen af at være alene.
Jeg har fundet fred i bare ”at være”.
Jeg er fri af min barndoms lænker.

Jeg er fuldstændig groundet, og mærker hele mig, krop, sjæl og psyke.
Jeg har fundet vejen, til det liv jeg, hele jeg ønsker at leve.

Jeg er så TAKNEMMELIG og kan kun med hele mit hjerte anbefale, at du giver dig selv lov til et udviklingsforløb sammen med Henriette

De kærligste hilsner Hanne Skov Sandhaug”

“Jeg er nu halvvejs i mit 5 måneders forløb hos Henriette. Det er vildt hvor megen indsigt og dybde jeg får ud af processen. Henriette formår at guide mig i gennem på den mest kærlige og empatiske facon. Den anerkendende dialog der opstår mellem os, er meget værdifuld for mig. Henriette er det mest kærlige, empatisk og elskelige menneske jeg har mødt. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Henriette. ” Liselotte

x

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her