Om at kunne mestre sit sanseapparat og sensitivitet og blive stærk i sit eget sande energifelt

Er du et sensitivt og empatisk menneske, kender du sikkert til at føle dig tappet for energi, når du er sammen med mange mennesker, når der sker en masse omkring dig, når der er mange indtryk og lyde.

Videnskaben kan nu bevise via hjernescanninger, at vi på det instinktive plan er empatiske og at vi spejler andre mennesker, ved at modellere det vi observerer. På den måde simulerer vi andres følelser, smerte, glæde mv. Det gør os som mennesker i stand til at være medfølende.

Det betyder, at hvis vi omgås mennesker, som har det dårligt eller på anden vis er negative, så påvirker det os, helt ubevidst.

Har vi selv har gammel smerte, som ikke er helet, så vil det vi oplever påvirke os særligt meget ved at aktivere de gamle sår, når vi spejler en andens smerte. Vi kan også have en læring fra barndommen hvor deltagelse i drama var nødvendigt for overlevelse og på en måde er denne automatik blevet normalt.

Mennesker i omsorgsarbejde, pædagoger, terapeuter og lærere er hele tiden ude og sanse andre mennesker og empati er en forudsætning for at være god til sit arbejde.

Ofte er det mennesker, som har et stort hjerte og et ønske om at hjælpe. Det er ofte mennesker som har et stærkt sanseapparat og en udviklet sensitivitet. Det er en stor gave, men hvis man ikke lærer, hvordan man administrer det, kan det gå hen og blive en stor belastning.

For disse mennesker er det særligt vigtigt at lære nogle redskaber til at kunne bevare sin egen energi, at kunne mestre sit sanseapparat hensigtsmæssigt og at kunne fylde sig selv op med energi.

Vidste du, at vi kan sanse andre mennesker på ca. 25-50 meters afstand? Tænk så, hvor meget du ubevidst tager ind, hvis du er sammen med mange mennesker i et´rum ! i  Bilka, på gaden eller andre steder.

Når vi ikke kender vores eget energifelt og styrker det, kan vi både mærke andres energi og ikke kunne skelne hvad der vores eget og hvad der er andres.

Vi er så påvirkelige som mennesker. Faktisk kan du gå rundt med energiforbindelser fra tidligere relationer, som har været dysfunktionelle. Tid og sted har ikke nogen reel betydning, når det gælder energetiske forbindelser. Så måske render du rundt med tråde til andre som derigennem fortsat kan påvirke dig. Men det er en lidt anden historie.

Det er efter min erfaring ikke en god ide´at tage et skjold på og beskytte sig når vi er sammen med andre. Det handler om at bruge sine evner og sin energi hensigtsmæssigt og det handler om at kunne rense og slippe det, som vi ubevidst optager i vores eget felt.

Husk, det er ikke nok at vide alt dette med din bevidsthed.  Energiudveksling, sansning og spejling foregår udenfor det bevidste sind.

Der skal handling til. Du skal aktivt arbejde med dit eget energifelt, før det virker.

Her kommer flere værktøjer, som har hjulpet mig, på en måde så jeg i dag er rigtig god til at bruge mit sanseapparat i mit arbejde. Jeg kender min egen energi, det felt som er mit. Jeg har fået kontakt med min sjæl og de potentialer der ligger der. Jeg har lært at fylde mig selv op med energi til dagen og at rense mit energifelt.

Jeg bruger min empati, sensitivitet og mine sanser hver dag i mit arbejde og daglige liv. Det er blevet en gave at være sensitiv, hvor det tidligere har givet mig stress, belastningssymptomer, uro og angst.

Øvelserne, når de praktiseres dagligt vil uden tvivl kunne ændre hele din måde at være i verden på og din sensitivitet kan blive en stor gave. Gør det ikke vanskeligt. Dine intentioner med øvelserne er kraftfulde og du får den hjælp du beder om. Tro på det.

Her er helt konkrete meditationer og øvelser, bl.a. med links til Marzcia Techau, som er hende jeg er uddannet healer hos:

  • Lav morgenmeditation med søjlen af lys, hvor du fylder dig op med energi til dagen. Du kan også lave en kort version i supermarkedskøen. Tænk søjlen af lys, rødder i jorden og bed din skytsengel om at komme tæt på dig. Sådan. Her er en meditation du kan lytte til og efterhånden vil du selv kunne guide dig.

https://soundcloud.com/henriette-carstens/forbinde-med-lys-og-mode-med-skytsengel

 

  • Lukke øvelse til at blive i dit naturligt afgrænsede energifelt.

https://soundcloud.com/marzcia/lukkeovelse

 

  • Jordforbindelse– dit fundament.

https://soundcloud.com/marzcia/jordforbindelse

 

  • Fyld dig selv op med energi og forstærk dit eget energifelt.

https://www.marzcia.dk/nyheder/download-guidede-meditationer/

 

Andre fif og tricks:

 

  • Renseøvelse, bed om hjælp til at slippe det du ikke har brug for, det som ikke tjener dit højeste bedste. Ryst evt. ”pelsen” som en hund og giv slip.

 

  • Træk dine sansetråde hjem, forestil dig at du trækker dine sansetråde hjem, når du er i et rum, hvor der er mange sansepåvirkninger. Bare se det for dig.

 

  • Skub ud, –har du oplevet, at noget eller nogen har påvirket dig på en negativ måde, så brug hænderne til at skubbe ud fra kroppen og se for dig at du skubber påvirkningen ud.

 

  • Sidder du i et møde og kan mærke at du bliver påvirket negativt, eller måske kommer du til at deltage for meget uden for dig selv, så kan du kigge ned, trække vejret dybt, koncentrere dig om dine rødder under fødderne, se for dig at der er et slør mellem dig og alle de andre. På den måde kan du blive i dit eget felt.

 

  • Akut, bed de himmelske kræfter om at komme helt tilstede og bed om hjælp. Åben dig for den.
  • Dit sted, skab i din fantasi et sted som er dit, et sted hvor du kan mærke, at du virkelig har det godt og er omgivet med det som nærer dig. Det kan være, at du som barn havde et sådan sted. Når du har en klar forestilling om, hvordan det er lige der, så kan du altid i din bevidsthed rejse derhen. Et sted hvor du kan hvile, finde ro og blive ladet op.

 

Hvis man ønsker det, kan man gå dybere i arbejdet med at hele gamle sår, således at drama ikke får fat i dig. Det er muligt at hele chok og traumer fra barndommen og tidligere liv gennem indre barn healing, traumehealing og karmisk healing.

Du kan også få hjælp til at slippe gamle energetiske forbindelser som stadig spøger i dit liv, måske uden du er klar over det.

Healing kan hjælpe til at få ro på nervesystemet, så du bedre kan mærke dig selv og dine behov.

Er du overbelastet og er dit nervesystem stresset, så kan det være vigtigt at arbejde både konkret, fysisk, følelsesmæssigt, med tanker og overbevisninger og energimæssigt.

Du kan læse om, hvad jeg tilbyder på nedenstående link. Der er mulighed for at være i et 5 måneders individuelt forløb, hvor du kommer hele vejen omkring.

http://henriettepanteli.dk/priser/

Jeg er uddannet healer, jeg har flere uddannelser i værktøjskassen og er kanal for det, som fungerer bedst for dig og din situation.

Jeg er uddannet psykoterapeut ved psykoterapeutisk uddannelsescenter. Oprindeligt akademisk uddannet på RUC. Jeg har arbejdet med voksenundervisning, vejledning og konsulentopgaver, holdt kurser, workshops og arbejdet med individuelle klienter.

Klient med stress, efter en´ behandling:

 

“Lige siden har jeg intet mærket til indre uro og de anfald af ondt i nervesystemet med nedtrygthed til følge- det er helt forsvundet !”

 

“Henriette formår at hjælpe dig til at hente din gemte iboende visdom tilbage til dig /din sjæl….Du bliver på blideste vis forbundet med dit hjerte ….” Cornelia

 

Her kan du læse om et kursus over 5 gange i foråret 2020:

http://henriettepanteli.dk/fortabt-og-fundet-igen/

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale. Ring 2721 3052